Wie zijn wij

De KGG is opgericht om transparantie voor de zoekende particulier te creëren, omdat de huidige keukenmarkt op dit moment onduidelijk en ondoorzichtig is. De consument is bang benadeeld te worden door bijvoorbeeld een kwaliteit aangepraat te krijgen door verkopers die alleen maar als doel hebben te verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs  i.p.v. te ontzorgen. Een keuken kopen begint daarom hier met het inwinnen van betrouwbare informatie en tips. De Kwaliteit Garantie Groep is een organisatie die fabrikanten en winkels in de keukenhandel bundelt en selecteert op kwaliteit, vakmanschap, service en prijs. Geselecteerde fabrikanten leveren keukens, apparatuur of toebehoren met een hoge prijs-kwaliteitverhouding. De geselecteerde winkels worden getest op vakmanschap, betrouwbaarheid en service. Zowel winkels als fabrikanten worden getest op kredietwaardigheid om consumenten zekerheid te bieden.

Selectie eisen voor winkels

  • Ruime ervaring in de keukenbranche
  • Montage in eigen beheer
  • Verkoop van ten minste één geselecteerd keukenmerk en apparatenmerk
  • Correct geleverde keukens bij bestaande klanten
  • Eerlijke prijsstelling, zonder extreme korting, met direct een concurrerende netto prijs
  • Financieel gezond
  • Hoge kwaliteit
  • Correcte en vakkundige orderverwerking

Geselecteerde winkels

Deelnemende winkels van de Kwaliteit Garantie Groep zijn geselecteerd op allerlei fronten en geven u de zekerheid te kopen bij een vakman. U koopt kwaliteit tegen een concurrerende prijs en kunt overtuigd zijn van een goede afwikkeling en perfecte service.

Selectie eisen voor fabrikanten

De geselecteerde fabrikanten van de Kwaliteit Garantie Groep hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in de betreffende prijscategorie. De KGG blijft constant zoeken naar nieuwe en bestaande fabrikanten met een betere prijs-kwaliteitverhouding.

Privacy Statement

Mei 2018  

Datum: mei 2018

Inleiding:

Het privacy statement van de KGG verschaft informatie over persoonsgegevens die u achterlaat op via onze website.

Wij vinden het belangrijk om u duidelijkheid te verstrekken over het doel waarvoor wij persoonsgegevens verzamelen, hoe wij deze gebruiken, beschermen en de rechten die u heeft inzake uw persoonsgegevens.
Dit Privacy Statement kan van tijd tot tijd wijzigen. Wij publiceren te allen tijde de laatste versie op onze website(s).

Vragen?

Indien u na het lezen van ons Privacy Statement vragen heeft over de inhoud of uitvoering of indien u klachten heeft hierover dan kunt u ons bereiken op de door ons afgegeven telefoonnummers en E-mail adressen. Wij zullen u vervolgens op korte termijn benaderen.

Recht op inzage, correctie of verwijdering

Indien u vragen heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens of indien u wilt weten welke gegevens wij van u hebben geregistreerd of voor welk doel wij deze gebruiken dan heeft u (wettelijk) recht op inzage in uw gegevens.  Deze gegevens zijn trouwens gelijk aan de gegevens die u zelf achterlaat via onze website.
Daarnaast of in verband met de inzage kunt u ons verzoeken om uw gegevens aan te passen of te verwijderen.

U persoonsgegevens worden niet gebruikt voor marktonderzoek en verkoopactiviteiten.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Persoonsgegevens vanwege informatie

In het geval dat u bij ons informatie aanvraagt wordt u bij ons geregistreerd.  Met deze gegevens kunnen wij met u communiceren en eventueel doorsturen naar een fabrikant indien nodig.

Delen van persoonsgegevens

Uw gegevens worden, behoudens wettelijk voorschrift, alleen gedeeld met een derde partij indien wij een dergelijke partij inschakelen in verband met eventuele bemiddeling en of aangevraagde communicatie.

Als u reageert op onze blogartikelen, verschijnt alleen de door u opgegeven naam op de reactie