Waar staan wij voor

Eerlijk prijsstelling

Of iets nou goedkoop is of duurder, de prijs-kwaliteitverhouding moet goed zijn, om een eerlijke prijs te krijgen. Zo kan een keuken van 3000 euro te duur zijn, omdat de kwaliteit niet goed is. Dezelfde opstelling kan bij een ander merk 6000 euro zijn, maar wel met een goede de prijs-kwaliteitverhouding.

Financieel gezond

Het is momenteel erg moeilijk om bedrijven te vinden die nog financieel gezond zijn. Door de aanvraag van financiële informatie en kredietverzekeringen kunnen wij als KGG beoordelen of keukenzaken nog financieel gezond zijn.

Hoge kwaliteit

Naast de kwaliteit van de te leveren goederen moet een geselecteerd bedrijf ook kwalitatief goede taken verrichten, zoals inmeten, ordercontrole, orders bestellen enz.

In dit traject komen, binnen de keukenbranche, de meeste fouten voor, omdat er te weinig controle is op orders en orderbevestigingen. Fouten worden dan pas opgemerkt tijden of na de montage. Daarom is het belangrijk dat de verkoper uw aanspreekpunt is tot na de montage. Alleen hij weet wat er is afgesproken en hoe iets gepland is.

Ruime ervaring

U kent de verhalen toch? Wat kan er allemaal niet fout gaan bij de aankoop van een keuken. Iedere verkoper, zeker een beginner, maakt fouten. Deze moeten gecorrigeerd worden door leidinggevenden met ruime ervaring, zodat uw keuken in 1 keer correct wordt geleverd.

Montage in eigen beheer

De winkel waar u de keuken koopt, moet verantwoordelijk zijn voor de montage van uw keuken. Alleen dan is de verkoper gemotiveerd de keuken zo goed mogelijk bij u gemonteerd te krijgen.

Leveringsgarantie

De winkel waar u de keuken koopt, is door de KGG financieel gecheckt. Er kan dus eigenlijk niets mis gaan.  Mocht u toch een keuken gekocht hebben bij een geselecteerde keukenzaak, die tijdens het proces failliet gaat, dan neemt de KGG of een andere geselecteerde keukenzaak de order over, zodat de fabrikant de keuken toch kan leveren.  Het is wel belangrijk dat u niet te veel aanbetaald. De KGG adviseert een aanbetaling van circa 10% en restant bij aflevering. Het montage bedrag zou na montage betaald kunnen worden.

Als de keuken al geleverd is aan de keukenzaak die failliet gegaan is, dan kan deze normaal geleverd worden via de eventueel aangestelde curator. De curator zal de financiële afwikkeling regelen.

De KGG bemiddeld ten allen tijde gratis tussen geselecteerde leveranciers, geselecteerde winkels en particulieren.