Waar moet ik heen?

Dit bericht delen via:

Informatie

Een gemiddelde consument heeft geen flauw benul wat een keuken kosten gaat. Prijzen zijn niet transparant en het is de vraag of u waar krijgt voor uw geld. Met de KGG geven we tips waar U op moet letten bij de aankoop van een keuken . U heeft een houvast en komt in het aankoopproces beter beslagen ten ijs! Een aantal voorbeelden:

Bepaal uw keukenbudget!

U heeft wensen en eisen waar uw nieuwe keuken aan moet voldoen. Het is dan handig te weten welk budget u moet reserveren. Welke mix van gewenste materialen, apparaten en indelingen leiden tot welke keuken prijs? Kunt u zich een Ikea veroorloven of toch die fraaie designkeuken? De KGG helpt u daarbij!

Welke merken passen in uw keuken budget!

De kwaliteit van uw keuken vindt u terug in de prijs. Waarom zou er anders prijsverschil zijn. De verkoper wil tenslotte verkopen.  De low budget verkoper zal u zeggen dat alle keukens tegenwoordig goed zijn en er geen verschillen zijn. Dit is niet waar. Het verschil zit hem vaak in de keuze van materiaal, de mogelijkheden en individualiteit van opstelling en de betrouwbaarheid van het merk.
Een Mercedes krijgt u niet voor het bedrag van een Fiat, toch zijn beide auto’s hun bedrag waard en bieden voor 90% dezelfde mogelijkheden.

Doe de merkencheck:     https://www.kwaliteitgarantiegroep.nl/merken-check/

Onwetendheid kost u geld!

Stel dat u vooraf weet dat de problemen na aankoop of na montage van uw keuken er niet zijn, dan kunt makkelijker beslissingen nemen.
De ketens waarbij u niet moet zijn vindt U op alle media, zoals Tros Radar.
Kleine keukenzaken zijn vaak betrouwbaarder, maar niet allemaal!

Hoe ontstaan problemen:

De meeste problemen ontstaan door miscommunicatie tussen verkoper, orderverwerker, fabrieksmedewerkers en monteurs.
Het is dus raadzaam de communicatie in één hand te houden.   Koop bij een keukenzaak die alle communicatie zelf uitvoert en de complete verantwoordelijkheid neemt.

Als u bij een keten een keuken koopt, zal u de verkoper na het zetten van uw handtekening nooit meer te spreken krijgen. De order wordt op het hoofdkantoor afgewikkeld, door mensen met wie u niet gesproken heeft en alle besproken details dus niet kennen.

de KGG geeft op haar site aan waar u beter wel of niet kan kopen en welke merken als beste in een prijsklasse geselecteerd zijn.

De KGG helpt !     http://kwaliteitgarantiegroep.nl/

 

Plaats een reactie