Topline maatwerkbladen

Dit bericht delen via:

Topline maatwerkbladen is op 1 januari 2015 ontstaan uit een samenwerking van Royal Stone Nederland BV en Marco Werkbladen BV.
Het bedrijf levert alle soorten werkbladen: Kunststof, Composiet, Graniet, Sima Core, Hi-Macs, Beton, Hout, Glas, Roestvrijstaal en Keramiek 

Wat is eigenlijk Composiet?

Materiaal en eigenschappen

Royal Stone® is een innovatief natuurproduct dat staat voor kwaliteit en design. Royal Stone®bestaat voor 93% uit kwartsiet. Dit zijn minuscuul gezuiverde zandkorrels waaraan kleurpigmenten en granietkorrels worden toegevoegd. Het kwartsiet wordt samengevoegd met 7% polyesterhars, waarna het mengsel onder een hoge druk en temperatuur tot plaatmateriaal wordt gevormd. Voor een nog mooier effect kunnen er stukjes glas, spiegeltjes of andere materialen worden toegevoegd. Royal Stone® is de perfecte basis voor uw werkblad of vloer en is leverbaar in diverse kleurstellingen. Royal Stone® is een massief materiaal (niet poreus), dus uitermate slijtvast en vanwege de samenstelling gering gevoelig voor breuk (taaier dan graniet). Royal Stone® neemt nagenoeg geen vocht op en is dus hygiënisch en vlekbestendig.

http://toplinemaatwerkbladen.nl/

 

Topline

Plaats een reactie