Tips

Informatie opvragen

Bijzondere kasten

Er zijn bij de meeste merken veel bijzondere kasten mogelijk, die niet in alle toonzalen te zien zijn. Deze kasten geven uw keuken meer cachet en in de praktijk heel veel gemak. Als uw budget hiervoor groot genoeg is, is dit absoluut aan te bevelen.

De meeste keukenmerken werken met interieurs voor luxe kasten van het Duitse merk Kesseböhmer. Kesseböhmer maakt verschillende kwaliteit niveaus.

tips-bijzondere-oplossingen

Binnenlade achter een paneel van een hogere uittreklade heeft dezelfde breedtemaat als de normale lade van deze kast. Dit geldt dan ook voor de indelingen, zoals een bestekindeling.
Wordt een binnenlade achter een deur gepland, zoals op de foto, dan is de binnenlade smaller omdat er een afstandslijst voor de scharnieren wordt toegepast. Wordt de binnnlade onder of boven de scharnieren geplaatst, dan kan wel dezelfde breedtemaat worden gebruikt, mits de deuren wijd genoeg open gaan. Bijvoorbeeld zoals op de foto met 180 graden scharnieren.

Apothekerskasten zijn er in verschillende prijsniveaus. Bij prijsvergelijkingen dus opletten dat dezelfde uitvoering wordt vergeleken. Op de 2 foto’s, 2 verschillende uitzwenkbare uitvoeringen.

Luxe voorraadkasten zijn er op veel verschillende manieren en in veel uitvoeringen.