Neff

Dit bericht delen via:

Het duitse merk Neff is door de KGG toegevoegd als geselecteerde fabrikant van inbouw apparatuur.

NEFF schrijft al ruim 135 jaar geschiedenis. Het begon in 1877. Carl NEFF startte met de productie van koolkachels in Bretten, Duitsland. Met het idee dat niet het fornuis centraal staat, maar de kok achter het fornuis werd de basis gelegd voor de NEFF keukenapparatuur van nu. Stuk voor stuk apparaten die ontworpen en ontwikkeld zijn om koken comfortabeler, gemakkelijker en leuker te maken.

Juist omdat bij ons zulke gepassioneerde koks werken, bieden we vernieuwende ideeën en praktische oplossingen. Hobbykoks kunnen hun hart ophalen aan de bijzondere NEFF features. Zoals bijvoorbeeld de unieke Slide & Hide® ovendeur die geheel verzinkt onder de oven, het circoTherm heteluchtsysteem waarmee u op drie niveaus tegelijk in de oven kunt bakken en braden, of de geavanceerde stoom(bak)ovens. Meer over NEFF design.

Koken, bakken, afwassen en voedingsmiddelen koel bewaren kost water en energie. Ons doel is om praktische oplossingen in de keuken te ontwikkelen die een verschil maken voor het milieu én voor uw portemonnee.

Plaats een reactie