Valcucine

Dit bericht delen via:

Opvallend door fantastische vormgeving

Valcucine, de Italiaanse producent van kwaliteitskeukens, heeft internationaal een grote reputatie. Keukens van Valcucine vallen al tientallen jaren op door hun fantastische vormgeving. In de visie van Valcucine vloeien keuken en leefruimte op een natuurlijke manier in elkaar over. Theo van Vliet: “Dit merk is de absolute top van de markt, niet alleen in prijs, maar vooral in kwaliteit.”

Duurzame unieke verzamelstukken

Zorg voor de wereld om ons heen is bij Valcucine terug te zien in alle fasen van het productieproces, van ontwerp tot distributie. Theo: “Valcucine is gemaakt voor een lang leven, mooi aspect is dat de keukens 100% recyclebaar zijn.” Daarnaast laat het Valcucine programma oplossingen zien die bij geen enkel ander merk bedacht worden. Paul van Vliet: “Valcucine is uniek, daar kunnen wij uren over praten. Het is het merk van de verfijnde, verborgen techniek. Door het gebruik van een aluminium frame als deurconstructie, inventieve werkbladen, een eindeloze reeks van kleuren en materialen ontstaan unieke verzamelstukken.”

Mooie samenwerking met Alessi

Eigenlijk was het vanzelfsprekend dat Alberto Alessi de wens had om een volledig keukenscenario te creĆ«ren, waarin zijn pannen, koffiekannen en andere produkten zich thuis zouden voelen. De Alessi keuken is samen met Valcucine ontwikkeld en past mooi binnen het hele programma. Theo: “Alessi lijkt wel tijdloos, ook de keukens zijn, net als alle andere creaties, na jaren nog steeds modern.”

De waardering van de categorieƫn kwaliteit, prijsniveau, organisatie en service gaan tot max. 5
De prijs-kwaliteit verhouding ontstaat door de verhouding tussen de waardering kwaliteit en de waardering prijsniveau.
Het eindcijfer is totaal van prijs-kwaliteit, service en organisatie, met een maximum van 15

Valcucine S.p.A.
Via L. Savio, 11
(per GPS: Via Arturo Malignani, 5)
33170 Pordenone (Italy)

tel. +39 0434 517911
fax +39 0434 572344
http://www.valcucine.com/en/contacts