MCS beweegbare keukenframes

Dit bericht delen via:

MCS levert beweegbare frames voor keukens. Een ideale oplossing voor mindervaliden en oderen.

De verstelbare keukenframes van Medical Care Solutions zijn een goed voorbeeld van hedendaagse ergonomische innovatie. Deze frames zijn toepasbaar in iedere keukenopstelling, dus ook in hoekkeukens. Hierdoor is de (aangepaste) keuken eenvoudig te bedienen en uiterst functioneel. Zowel het werkblad als de onder- en bovenkasten zijn in hoogte/laagte verstelbaar. Dit kan onafhankelijk van elkaar of in combinatie met elkaar.

Bovendien zijn de bovenkasten diagonaal te verstellen. Deze komen dan schuin omlaag en naar voren. Voor de gebruiker betekent dit extra toegankelijkheid van de keuken. De inhoud van de kasten is vanaf nu altijd binnen handbereik!

De frames, met een liftcapaciteit van 300 tot 600 kilo, zijn ‘universeel’ en eenvoudig te monteren in iedere gewenste keuken. Dat betekent dat bij aanschaf van een keuken de keuze volledig vrij is. Er kunnen ook volledig uitgeruste keukens geleverd en geplaatst worden.

De keukenframes kunnen worden voorzien van diverse opties en bedieningssystemen. Ook kan de keuken worden uitgerust met een zogenoemde ‘klembeveiliging’. Dat betekent dat het systeem direct reageert bij detectie van een onverwacht obstakel op het aanrechtblad.

De aangepaste keukens van Brigitte zijn een perfecte combinatie bij deze frames.

De frames zijn verkrijgbaar bij alle KGG geselecteerde keukenzaken.

 

De waardering van de categorie├źn kwaliteit, prijsniveau, organisatie en service gaan tot max. 5
De prijs-kwaliteit verhouding ontstaat door de verhouding tussen de waardering kwaliteit en de waardering prijsniveau.
Het eindcijfer is totaal van prijs-kwaliteit, service en organisatie, met een maximum van 15