Lenoxx geselecteerd

Dit bericht delen via:

De duitse leverancier Lenoxx,  is door de KGG geselecteerd als de specialist op gebied van afzuigkappen. Lenoxx heeft heel veel afzuigsystemen in het programma en overtroefd hiermee gevestigde merken.  Naast het feit dat Lenoxx een breed programma heeft in alle prijsklassen, biedt Lenoxx ook echte design modellen.

Lenoxx heeft verschillende Dowdraft afzuigkappen, verschillende werkbladafzuigingsmogelijkheden en verschillende plafondinbouwunits.

Hoewel steeds meer merken met deze oplossingen komen, lijkt het zo dat specialisme bij afzuigkappen toch erg belangrijk is

 

 

Downdraft Werkblad afzuiging prato-1

Plaats een reactie

2 reacties

 1. Sandra Koenders
  | woensdag 1 maart 2017 om 17:36

  Wat zijn jullie ervaringen met de Lenoxx zero ( werkblad inbouwunit)
  * zowel de inductiekwaliteiten
  * als de afzuigkap kwaliteiten

  Ons wordt geadviseerd deze aan te schaffen ipv een Bora unit.
  oa omdat hierdoor lades ( wel en niet ingekort) mogelijk blijft.

  Op internet vinden we nauwelijks nog iets terug over dit produkt.

  Alvast bedankt voor jullie reactie.

  • Redactie
   | donderdag 2 maart 2017 om 21:02

   Beste Sandra

   De Lenoxx zero is naar onze mening een prima apparaat en al verschillende keren door onze geselecteerde deelnemers verkocht.
   Het apparaat doet zeker niet onder aan die van Bora.
   Of lade dieptes ingekort moeten worden hangt helemaal van de situatie af. Hoeveel ruimte er achter de kasten zit en wat voor een lade dieptes er mogelijk zijn bij het betreffende keukenmerk.

   In het algemeen wordt echter vaker de voorkeur gegeven aan een plafondafzuigkap, omdat deze doeltreffender zijn. Of dit een mogelijkheid is hangt af van jullie situatie.

   Het is wel verstandig een dergelijk apparaat bij een goede keukenzaak te kopen en niet bij een keten. Het correct inbouwen van de kookplaat met afvoer vereist wel wat inzicht en plancapaciteit.

   succes met de keuze.

   de KGG redactie