Küppersbusch Trendsetter

Dit bericht delen via:

Sinds tientallen jaren voelt Küppersbusch zich thuis waar professionele koks hun lekkernijen bereiden. Dus overal waar het dag in dag uit om prestatie, om individualiteit en om betrouwbaarheid gaat. Een extreem hoge eis die wij van Küppersbusch ook van begin af aan als maatstaf voor de ontwikkeling van onze inbouwkeukenapparatuur voor de thuiskeuken hebben gehanteerd.

Cupper  en Rood nieuwe trends bij Küppersbusch

Individual White

Omdat witte oppervlaktes het invallende licht reflecteren wordt de kleur wit ook de eigenschappen ruimte en ruimtelijkheid toegeschreven. Ruimtes lijken groter, het klimaat wordt als koeler en frisser ervaren. Door deze positieve en vriendelijke aspecten samen te voegen met de tijdloze elegantie van Küppersbusch apparatuur is de Individual White serie ontstaan.

Individual Black

Omdat persoonlijke smaak heel individueel is moet een exclusief design zich daaraan aanpassen,  ze moet bijzondere wensen vervullen en op het eerste gezicht aanspreken. Precies dat is wat de Individual Black serie van Küppersbusch doet. Het concept maakt zich los van de geijkte Design structuren en slaat nieuwe wegen in.

Veel kleuren combinaties, kies zelf je design.

 

 

Küppersbusch Service Afdeling
Telefoonnr.: 0900 – 333 333 1
Faxnr.: 0900 – 333 333 7

 

Plaats een reactie