Kookdemonstraties

Dit bericht delen via:

ATAG in Duiven

ATAG organiseert 6 woonzaterdagen per jaar kookdemonstraties in de showroom te Duiven, zodat u de werking van onze keukenapparatuur kunt zien en het resultaat zelf kunt proeven. Naast de kookdemonstraties op de zaterdagen, organiseert ATAG ook demonstratie-avonden. Tijdens deze demonstratie-avonden wordt er uitgebreider over de mogelijkheden van ATAG apparaten gesproken.

ATAG nodigt u van harte uit om deze inspirerende en leerzame passieve kookworkshop bij te wonen. Wij organiseren een aantal kookdemonstraties in de avonden per jaar. Wij willen u deze avond kennis laten maken met de mogelijkheden van de: Combi-stoomoven (CS4411B), combi-magnetron (CX4411T), dubbeloven (DX6411H) en onze prachtige Teppan Yaki (TY3011M) en natuurlijk ook het resultaat proeven. Een van onze koks geeft handige tips, zodat u thuis aan de slag kunt en op culinair niveau heerlijke gerechten kunt bereiden. Ook staan onze adviseurs voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over o.a. schoonmaken en onderhoud van keukenapparatuur.

De kookdemonstratie start om 19:00 uur en eindigt om 21:00 uur. Wilt u ook apparaten uit de showroom bekijken en uitgebreid advies krijgen, dan adviseren wij u via de site of telefonisch een afspraak te maken met een van onze adviseurs voor een ander moment.

 

Inschrijven voor een kookdemonstratie doet u op:   http://www.atag.nl/koken/kookdemonstraties-in-duiven

Atag CM4492AC Atag CX4492A Atag CX4492T

Atag HG1111MBB                    Atag HI1271S

 

Plaats een reactie