KH keukens een geweldig alternatief

Dit bericht delen via:

KH SYSTEM MÖBEL is gevestigd in Niedersachsen, in Melle-Bruchmühlen, het centrum van de Duitse keukenmeubelindustrie. En dat merkt men: de mensen in deze onderneming weten wat een goede keuken nodig heeft.  

In de uitermate moderne productie ontstaan keukens die u op veel gebieden in verrukking brengen. Want zij zien er niet alleen fantastisch uit, zij bewijzen ook hun kwaliteit in het dagdagelijks gebruik. Uitstekend verwerkte korpussen, volledig in harmonie met een weldoordachte beslagtechniek en een perfect uitgewerkt interieur. 

Kort: wie voor KH SYSTEM MÖBEL kiest zal veel plezier aan zijn keuken beleven.

http://www.kh-system-moebel.de/startseite/ 

 

KH SYSTEM MÖBEL GMBH

Spenger Str. 46-48
49328 Melle/Bruchmühlen

+49 (0) 52 26 / 982 1-0
+49 (0) 52 26 / 982 1-10

Plaats een reactie

2 reacties

 1. Hans Schreur
  | vrijdag 2 januari 2015 om 11:20

  Geachte Heer/Mevrouw.

  Wij hebben de keuken inmiddels meer dan 10 jaar in gebruik en hebben sinds een paar jaar problemen met onze deuren. De kunststof deklaag laat los bij een aantal deurtjes, inmiddels hebben wij al een aantal vervangen maar het houd niet op. Graag zouden wij alle resterende deurtjes willen vervangen van onze U keuken.
  Kunt U ons daarbij verder helpen. De deurtjes die wij onlangs besteld hebben zijn van KH Kuchen code 9999 Pronorm deur.
  Is het mogelijk direct bij KH system Mobel de deuren te bestellen?

  • Redactie
   | vrijdag 2 januari 2015 om 11:45

   Geachte heer Schreur
   De deuren van uw keuken zijn waarschijnlijk bekleed met folie. Folie heeft inderdaad de eigenschap los te willen laten, omdat deze onder spanning aangebracht.
   Zodra er vocht en/of warmte bij komt laat de folie los. Dit is de rede waarom wij bij de KGG geen foliedeuren adviseren, het is op termijn een verkeerde manier om te bezuinigen.
   In uw tekst beschrijft u “KH Kuchen code 9999 Pronorm”. Dit is vreemd want KH is een keukenmerk, maar Pronorm is ook een keuken merk. U moet eerst vaststellen of u een Pronorm keuken heeft of een KH keuken.

   Het is ten alle tijden beter om terug te gaan naar de winkel waar de keuken gekocht is. Als deze winkel niet meer bestaat is een contact met een vertegenwoordiger of met een agent van het merk de beste oplossing.
   U kunt als particulier niet rechtstreeks bij keukenfabrikanten kopen, maar de fabrikant kan u wel verwijzen naar een andere dealer.

   Wij zullen uw vermelding kenbaar maken aan de agent van KH.