Keukenhoek onderscheid!

Dit bericht delen via:

De Keukenhoek verkoopt landelijk aan huis, en opent binnenkort het eerste filiaal in Katwijk.  Dit eerste van vele filialen zal u laten zien dat u ook een goede kwaliteitskeuken kan krijgen voor een redelijke prijs. Duidelijk anders dan bij de keukenketens.

De keukenhoek designers bezoeken u thuis. Nadat de ruimte gemeten en gezien is adviseren zij ter plaatse.  Op deze manier krijgt u direct een goed ontwerp, dat niet na aankoop nog eens met meerprijzen veranderd moet worden.

De keukenhoek biedt u niet de laagste prijs, want kwaliteit en betrouwbaarheid staat voorop.

Onder de naam Karlo design laat de keukenhoek de beste keukens maken bij verschillende Duitse fabrikanten.  We laten u graag weten uit welke fabriek uw gekozen model komt, zodat u altijd van de fabrieksgarantie gebruik kunt maken.  Karlo design is dus geen huismerk maar meer een selectie van de beste keuken met de beste prijsstelling.

De architecten van de Keukenhoek zijn trots op hun producten.

Met apparaten merken in alle prijsklassen, zoals  o.a. Atag, Pelgrim, Etna, maar ook het topmerk Küppersbusch, en het lowbudgetmerk Exquisit biedt de Keukenhoek vele mogelijkheden.

Binnenkort is de website van de keukenhoek in de lucht.  Volg de keukenhoek op de site van de KGG, want de Keukenhoek is niet voor niets geselecteerd.

KARLO design LOGO   Logo DE KEUKENHOEK  groot

Plaats een reactie