Keuken kiezen

Dit bericht delen via:

Ga je verhuizen of heb je een huis gebouwd? Grijp je kans: Nu is het perfecte moment om je keuken aan te passen aan jouw wensen of te bestellen. Wil je de keuken vervangen of zelfs verplaatsen naar een andere ruimte in huis, dan is een goed plan maken de eerste stap.

Profiteer nu van de lage prijzen 2013 (Die nog aan de crisis gekoppeld zijn) Volgend jaar wordt alles weer duurder.
Het aanbod aan keukens is enorm. Voordat je gaat rondkijken op een dure  meubelboulevard of bij de plaatselijke vakman, is het zaak om goed te weten wat je wilt. Een wenslijst maken kan je hier bij helpen. Verzamel interieurtijdschriften en folders en scheur uit wat je mooi vindt. Kijk niet alleen naar sfeer en kleur, maar denk ook aan materiaalkeuze, kranen, deuruitvoering en keukenaccessoires. Laat je wenslijstje altijd de leidraad zijn voor al je gesprekken met verkopers. Je weet zelf wat je wilt en beslist zelf wat je koopt. Voor materiaalkeuzes kunnen we je helpen onder TIPS op onze website. Want er is ook veel te koop wat je niet wilt.

Wat kost een nieuwe keuken?
Naast sfeer, materiaal en kleur is een nieuwe keuken natuurlijk ook gebonden aan je  budget. De kosten van een keuken lopen erg uiteen en zijn afhankelijk van diverse factoren. Zoals de afmeting van de keuken, de keuze van apparatuur en de uitvoering van het werkblad en spoelbak. Ook de deuruitvoering en het merk (en daarmee ook de kwaliteit) die je kiest heeft veel invloed op de prijs, evenals accessoires zoals de kraan, spoelbak en handgrepen.   Geef de vakman aan wat je wilt en wat je kan en laat hem binnen je budget je wensenlijst verwezenlijken.

De KGG helpt je met het kiezen van de keuken.  Ook nadat je je offerte hebt, kan deze neutraal laten checken door de vakmensen van de KGG. De KGG verkoopt zelf niet, dus heeft geen baat bij de keuze die gedaan wordt.

Plaats een reactie