Keuken van de 21ste eeuw

Dit bericht delen via:

Welkom in de keuken van de 21e eeuw
Koken is tegenwoordig veel meer als alleen maar het bereiden van een maaltijd. Het drukt een moderne, individuele levensstijl uit. Een levensstijl waarin een goed ontwerp net zo belangrijk is als eigentijdse en gezonde voeding. Waar HighTech net zo goed een plaats heeft als de eis voor een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Met Küppersbusch kiest u voor innovatieve technische oplossingen, veelvoudig bekroond productontwerp en niet in het laatst voor meer dan 135 jaar ervaring met de productie van veeleisende keukenapparatuur. Ontdekt u de wereld van Küppersbusch, voor keukens met stijl.

Een goed ontwerp, een vereiste voor een goede stijl.
Goede smaak wordt gevoed door ervaring. Met de tijd wordt uit ervaring een eigen, zeer individuele stijl ontwikkeld. Met uitstekend en opvallend design zet Küppersbusch inbouwapparatuur markante accenten in uw veeleisende keukenontwerp. Een helder voorbeeld van moderne elegantie en van de hoogste kwaliteit. Küppersbusch inbouwapparatuur staat voor esthetiek, waarbij karakter en functionele helderheid volledig in harmonie zijn. Vooruitstrevend in design, perfect in functie, eenvoudig in de bediening en opvallend mooi.
Sinds 1993 neemt Küppersbusch succesvol deel aan Design wedstrijden en heeft sindsdien al 55 design onderscheidingen gekregen.

Vakkennis, dat overtuigt!
Küppersbusch inbouwapparatuur staat door een zeer lange ervaring en een positieve invloed uit het grootkeuken gebied garant voor de meest professionele keukentechniek. Werkelijk meesterlijk presenteert zich hier de nieuwste ontwikkeling in de innovatieve keuken, het “Meisterstück” van Küppersbusch.
Een professioneel haute cuisine kookcentrum, afgestemd op de individuele wensen en behoeften van ambitieuze kookliefhebbers. Een eiland- of een wandoplossing, de grootte en het design en ook de invulling van de apparatuur, met het Küppersbusch Meisterstück is het zoals nooit tevoren mogelijk dit geheel persoonlijk in te vullen en op deze manier uw heel persoonlijke keukendroom waar te maken. Daarmee wordt het koken zelf al een waar genot.

Missie & visie
Bij Küppersbusch ontdekt u een schoonheid aan design waarbij individualiteit en functionaliteit harmonisch in evenwicht zijn. In de meest ware betekenis van het woord: uitstekend design,dat niet voor niets regelmatig is bekroond.

Van professionele keukens tot individueel kookplezier
Reeds jarenlang vertrouwen topkoks van over de hele wereld op de betrouwbaarheid en hoge kwaliteit van ons traditionele bedrijf. Deze hoge kwaliteitseisen worden echter ook gesteld aan de ontwikkeling van keukeninbouwapparatuur voor particuliere huishoudens.

Design
Het design van Küppersbusch wordt voor een belangrijk deel bepaald door de exclusieve afwerking, de opvallende vormgeving en de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit, moderne technologie in overeenstemming met de tijdgeest. Eenvoudig te begrijpen en nog eenvoudiger te bedienen. Comfort wordt opnieuw gedefinieerd. Laat uw passie voor koken de vrije loop.

Distributie
De zeer uitgekiende keukentechniek vindt u uitsluitend bij eersteklas keukenzaken. Daar neemt men graag de tijd om u een professioneel, eerlijk  en persoonlijk advies te geven. Bij de KGG worden dit soort zaken geselecteerd.

Een visie tot werkelijkheid laten worden.
Toonaangevend in design, perfect in functionaliteit, eenvoudig te bedienen, opvallend mooi. Keukenapparatuur die qua vakkundigheid aan uw persoonlijke eisen voldoet en daardoor in alle opzichten meer kan. Met minder hoeft u geen genoegen te nemen.
Terugkijken op het succes van Küppersbusch is voortdurend vooruitkijken naar de toekomst. Naar innovatieve ideeën, die maar één doel kennen: moderne technologie en hoogste kwaliteit combineren met gevoelige functionaliteit en buitengewoon design. Küppersbusch is al enkele decennia daar thuis waar professionele koks hun heerlijkheden bereiden. Dus overal waar individualiteit en betrouwbaarheid elke dag weer belangrijk zijn. Veeleisendheid is voor Küppersbusch ook een norm die vanaf het begin als basis dient voor de ontwikkeling van inbouwkeukenapparatuur voor particuliere huishoudens. Dan ontstaan innovaties die de passie voor koken de ruimte geven, maar die nooit ten koste gaan van betrouwbaarheid, zekerheid en kwaliteit.

 

Plaats een reactie

1 reactie

  1. Petty Wildbret
    | donderdag 17 oktober 2013 om 20:38

    De keuken van mijn dromen…………