Inventum geselecteerd

Dit bericht delen via:

Het wel bekende merk Inventum is door de KGG geselecteerd als beste betaalbare merk met zowel inbouw-als vrijstaande apparatuur die hoofdzakelijk in Europa gefabriceerd worden.
Inventum ligt prijstechnisch, net boven het Low budgetmerk  Exquisit, maar biedt meer mogelijkheden en heeft iets meer kwaliteit in huis.

De KGG verwacht dat Inventum. nu met inbouwapparatuur een grote concurrent zal worden van de overige lowbudget merken, waarvan de apparaten veel in China geproduceerd worden.
Omdat ook duurdere merken, als Siemen en Bosch, tegenwoordig inbouw apparatuur in China laten maken zal Inventum ook voor deze duurdere merken een goed alternatief zijn.
Samen met de Nederlandse merken Atag, Etna en Pelgrim zal Inventum deel gaan uitmaken van de main business

Service & Garantie

Hoe belangrijk service is, hoeven we je niet te vertellen. We ontwikkelen onze producten om er jarenlang onbezorgd plezier van te hebben. Ontstaat er toch een probleem, dan vinden we dat je direct een oplossing mag verwachten. Daarom bieden we op al onze producten een omruilservice. Door een product of onderdeel om te ruilen, besparen we je tijd, moeite en kosten.2 jaar volledige fabrieksgarantieOp alle producten van Inventum krijg je standaard 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Binnen deze periode wordt een defect product of onderdeel altijd gratis omgeruild voor een nieuw exemplaar. Om aanspraak te maken op de 2 jaar volledige fabrieksgarantie kun je terug gaan naar de winkel waar je het product hebt aangeschaft, of direct contact opnemen met de service organisatie van Inventum.

5 jaar Inventum garantie

Op alle witgoed-producten en een selectie klein huishoudelijke producten bieden we 5 jaar Inventum garantie. Eerst 2 jaar volledige fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende garantie*. Ook hier geldt dat een defect product of onderdeel altijd gratis wordt omgeruild voor een nieuw exemplaar. In het 3e tot en met het 5e jaar betaal je alleen de omruilkosten. De actuele omruilkosten kun je hier terug vinden. Om aanspraak te maken op de 5 jaar Inventum garantie kun je terug gaan naar de winkel waar je het product hebt aangeschaft, of direct contact opnemen met de service organisatie van Inventum.

* Productregistratie

De 3 jaar aanvullende garantie is eenvoudig en kosteloos te regelen door het product binnen 45 dagen na aankoop te registreren. Wanneer je het product niet binnen 45 dagen na aankoop registreert, heb je nog tot 2 jaar na aankoop de tijd om dit te regelen. Er zijn dan wel kosten aan deze aanvraag verbonden. De eenmalige registratie kosten bedragen € 89,- voor elk afzonderlijk product. Registreren is alleen mogelijk voor producten waar de aanvullende garantie van toepassing is.

Let op: de garantieperiode geldt altijd vanaf het moment van aankoop. Ook wanneer het product pas later voor aanvullende garantie geregistreerd wordt, zal de garantieperiode op basis van de originele aankoopdatum berekend worden. De aanvullende garantie kan alleen aangevraagd worden wanneer een kopie van de originele aankoopnota overhandigd kan worden.

inventum-logo    iki9021_-_top_2014 5 pits inductie kookplaat

Plaats een reactie

2 reacties

 1. G Frerichs
  | donderdag 28 april 2022 om 09:21

  Een aantal mnd vaatwasser bevalt goed.
  Nu na te denken over een Inbouwoven met zelf reiniging.

  • Redactie
   | donderdag 28 april 2022 om 16:52

   Een oven met Pyrolyse wordt ook wel zelfreinigend genoemd. Hierbij wordt de oven gereinigd met een zeer hoge temperatuur.
   Alle resten verbranden met een temperatuur van ca 450 graden.
   Het is verstandig om een goed merk oven te kopen, i.v.m. de mantelkoeling en isolatie.
   Fabrikanten geven geen garantie op verbranding van de omgeving
   Met vriendelijke groet
   KGG Redactie