Gebruikersvoorwaarden

DE KGG IS BLIJ MET UW BELANGSTELLIUNG VOOR EEN TRANSPARANTERE KEUKEN-EN BADKAMERMARKT EN ONZE WEBSITE . 

De KGG is bedoeld om u te informeren en te helpen bij de juiste keuze in de ondoorzichtige keukenmarkt. Advies is bedoelt ter ondersteuning, u kunt hier geen rechten aan ontlenen.
Bij faillissement van een winkel biedt de KGG orderovername van geselecteerde producten bij aankoop bij geselecteerde winkels. Voorwaarde is dat de aanbetaling, die bij faillissement wellicht verloren kan gaan, niet groter is dan het winstdeel van de nieuwe winkelier.
De KGG is geen verkooporganisatie. U kunt derhalve daarom niets via deze site aanschaffen, hiervoor verwijzen wij naar de sites van de geselecteerde winkels.
Bij de KGG willen we u zoveel mogelijk controle geven over uw persoonlijke informatie. Wij garanderen u dan ook dat er vertrouwelijk wordt omgegaan met alle persoonlijke informatie en gegevens die u ons verstrekt (inclusief uw e-mailadres).
De persoonlijke informatie die u ons geeft om informatie van ons te ontvangen, verzamelen en bewaren wij in een database. Deze info is bedoeld om u te helpen en wordt niet gebruikt voor andere doelen dan buiten onze groep. Wij handhaven te allen tijde een beveiligingsniveau bij de verwerking van persoonsgegevens dat gezien de stand van de techniek voldoende is om ongeoorloofde toegang tot, aanpassing, openbaarmaking of verlies van persoonsgegevens te voorkomen.

Indien u vindt dat er verkeerde informatie wordt weergegeven, vragen wij u vriendelijk dit te melden, zodat wij dit gezamenlijk met u kunnen controleren en eventueel kunnen aanpassen.