Etna opnieuw de beste

Dit bericht delen via:

Het Nederlandse inbouw apparatenmerk Etna is opnieuw door de KGG als beste geselecteerd binnen de betaalbare prijsklasse. Zowel de kwaliteit, de service als de prijsstelling haalde in combinatie tot elkaar de hoogste score.

Daar naast is de ETNA CM751ZT combimagnetron in juli-aug 2016 als beste koop geselecteerd door de consumentenbond.

Het is de alleskunner in de keuken

Deze opvallende oven met magnetronfunctie van ETNA heeft een wel heel bijzonder design. De voorzijde bestaat geheel uit glas en is daarom voorzien van tiptoetsbediening. Door de kleurvlakken aan de boven- en onderzijde heeft deze magnetron een uniek karakter. Ook het interieur is bijzonder. Een emaille ovenruimte van 51 liter, zonder draaiplateau maar met vijf insteekniveaus, zorgt ervoor dat bijna elke ovenschaal er moeiteloos in past. De technische eigenschappen van het apparaat zijn perfect. 20 automatische programma’s en een speciale functie voor het stomen van groente. Hiervoor wordt naast het standaard meegeleverde ovenrooster en bakplaten ook een stoomaccessoire toegevoegd.

ETNA en BK trakteren

Twee oer-Hollandse merken, ETNA en BK, slaan de handen ineen. Beiden vieren een uniek jubileum: ETNA bestaat 160 jaar en BK 165 jaar. Tijd voor een traktatie!
Koop je een ETNA inbouwapparaat (onderdeel van de ETNA-BK jubileumselectie), dan ontvang je € 40,- BK shoptegoed!
Koop je in één aankoop 4 ETNA inbouwapparaten uit 4 verschillende productgroepen, dan ontvang je maar liefst € 200,- BK shoptegoed! Dit is veelal bij aanschaf van een nieuwe keuken.

Meldt je aan via de website van Etna    http://www.etna.nl/bk
Actieperiode: 1 november 2016 tot 30 september 2017. Bij uitlevering vóór 1 januari 2018

Plaats een reactie