Keukenmarkt in beweging…

Dit bericht delen via:

Betere keuken steeds voordeliger.

Omdat de markt steeds meer naar een betere keuken vraagt i.p.v. een low budget keuken, wordt de inkoopprijs voor dergelijke keukens steeds lager. De middenklassers hebben omzetstijgingen, terwijl de low-budget merken elkaar kapot maken om maar de goedkoopste te zijn.  Het grote omzetverlies bij de low-budget merken is daarom erg groot. Wachten is nu op het eerste grote faillissement van een grote keukenfabriek.

De middenklassers bieden steeds meer kwaliteit voor een lagere prijs en omdat de omzetstijging hier wel een feit is kunnen deze fabrikanten de prijzen laten zakken en het kwaliteitsniveau behouden. Het verschil met de low-budget merken is derhalve op dit moment nihil.

De klant wordt steeds prijsbewuster en ziet ook steeds vaker het verschil tussen de verschillende kwaliteiten.  Het internet helpt ze hierbij, want er is voldoende informatie in te winnen, over materialen, laden, scharnieren en andere kwaliteitsverschillen.  Bovendien is er ook veel te vinden over de low-budgetmerken, die alsmaar kwaliteit hebben ingeleverd, hetgeen ook volop op het internet te lezen is.

De KGG heeft met name Beckermann en Störmer als beste middenklassers geselecteerd.  Ook andere merken komen in aanmerking, maar vergelijk de offerte en doe de offerte check op onze site.

Tips voor “van oriënteren tot koken” staan ook op de site.

http://kwaliteitgarantiegroep.nl/tips/

Bretagne-SK

 

Plaats een reactie