Atag hoger gekwalificeerd

Dit bericht delen via:

Het apparaten merk Atag is door de KGG opnieuw als beste apparatenmerk gekwalificeerd ten opzichte van ander merken. Dit heeft te maken met service die Atag verleend voor en na de verkoop van apparaten.
Als dit bij de keukenspecialist de  uitgekozen apparaten niet in de toonzaal staan, kunnen klanten van Atag-dealers, voor de aankoop, hun uitgekozen apparaten allemaal bekijken en proberen in de Atag toonzaal in Duiven. Hierbij voor door een Atag specialist ook nog uitleg gegeven over de verschillen tussen verschillende apparaten.

ook na aankoop van Atag producten is Atag qua service nr. 1 in Nederland als het gaat om het oplossen van probleempjes en het nakomen van afspraken.

De door de KGG geselecteerde winkels gaan steeds meer omzet maken met het topmerk Atag, omdat probleemloos zaken doen, en goede producten leveren, wel zo prettig is.

In gesprek met KGG geselecteerde keukenspecialisten  geven de detaillisten aan  al langer ervaring te hebben met Atag. Het merk Atag, zo zegt hij, levert ook na de verkoop omzet op, door de grote tevredenheid van zijn klanten.  De keukenhoek in Katwijk vult dit aan door aan te geven steeds meer omzet met het merk te maken.

Kortom momenteel lijkt het zo dat er geen betere keus is dan Atag inbouw apparatuur, zeker als de prijzen worden vergeleken met het veel duurdere Miele of het tegenwoordig kwalitatief heel matige Siemens.

 

ATAG.

Plaats een reactie

2 reacties

 1. Jan van de Westelaken
  | woensdag 19 oktober 2016 om 11:22

  Ik had vandaag een storing aan de inductiekookplaat.

  Ik heb jullie gebeld met het verzoek om een servicemonteur te sturen om e.e.a. te verhelpen.
  De mevrouw die ik aan de lijn kreeg vroeg mij eerst even de elektro spanning
  van het toestel te halen, en ja hoor alles deed het weer.

  Mijn dank aan jullie personeel voor het meedenken, alvorens iedereen op onnodige kosten te jagen.

  Nogmaals mijn dank.

  • Redactie
   | woensdag 19 oktober 2016 om 16:34

   Fijn dat alles het weer doet.