Atag Glas Lijn

Dit bericht delen via:

Atag Glaslijn ovens zijn in vele opzichten bijzonder.

De apparaten sluiten niet alleen aan bij je kook en bakwensen, maar vormen ook een uitstekende combinatie met vele andere Atag apparaten.  Het glas heeft een matte, zacht zwarte uitstraling. Daarnaast zijn de apparaten bijzonder eenvoudig te bedienen dankzij de combinatie van de draai-/drukknop en de touch control.  In enkele stappen stel je het juiste programma in.

Magnetron
De praktische hulp in de keuken voor opwarmen, koken of ontdooien. Met een ruim draaiplateau(36 cm) en een groot vermogen van 1000 watt. De magnetron is tevens voorzien van een praktisch programma voor snel ontdooien.

Oven met geïntegreerde magnetron.
Een alleskunner met 41 liter inhoud. De krachtige 100W magnetron werkt met geïntegreerde roterende antenne voor een gelijkmatige verdeling van de magnetrongolven. Er is daardoor geen draaiplateau nodig. De volledige ruimte in de oven is dus goed te benutten.
Het toestel beschikt over hetelucht, onder-en bovenwarmte en een grillelement.

45 cm oven met pyrolyse schoonmaaksysteem.
Een bijzonder multifunctionele oven in compact formaat met de bakprestaties van een grote oven, aangevuld met het effectieve pyrolyse schoonmaaksysteem. Het ideale gereedschap voor de hobbykok. Door de effectieve heteluchtfunctie kunt u op 2 niveaus koken.

60 cm oven met pyrolyse schoonmaaksysteem.
Naast alle voordelen van de compacte versie, heeft deze oven ook een draaispit.

Atag Glasline

Plaats een reactie