Atag 8 jaar garantie

Dit bericht delen via:

 

Uw goede smaak en onze zekerheid: vanaf 4 apparaten 8 jaar garantie van ATAG

G8 Garantie; acht jaar garantie
ATAG heeft een unieke garantieregeling. Als u gelijktijdig vier ATAG apparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten. (Dit geldt alleen voor apparatuur aangekocht na 01-01-2010).

Vijf jaar garantie
Naast deze 2 jaar volledige basisgarantie, ontvangt u van ATAG altijd 3 jaar extra garantie; waarbij ATAG de kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon volledig voor haar rekening neemt. U betaalt dan alleen de voorrijkosten. Koopt u dus 3 of minder ATAG apparaten, dan krijgt u maar liefst 5 jaar garantie van ATAG.

Verplichte registratie
Om in aanmerking te komen voor de garantie geldt de voorwaarde dat u uw aankopen binnen 30 dagen na aanschaf registreert. Dit doet u via het onderstaande formulier of via het telefoonnummer 0900-555 00 01.

 

Waarom apparaten registreren?
Als uw gegevens bij ons bekend zijn, kunnen wij u sneller en beter van dienst zijn. Om in aanmerking te komen voor 5 jaar Kwaliteitsgarantie is het een voorwaarde dat u uw aangekochte keukenapparatuur binnen 30 dagen registreert.

Kwaliteitsgarantie houdt in dat u naast de 2 jaar standaard all-in garantie in het 3e tot en met het 5e jaar alleen de voorrijdkosten hoeft te betalen.
Atag 3
Het type- en serienummer vindt u terug op het typeplaatje op het apparaat zelf. Wij hebben voor de registratie het volledige typenummer nodig, inclusief een / met daarachter iets van A0 en een nummer. Dit kunt u alleen vinden in het apparaat zelf. Bij kookplaten is dit nummer door u niet te achterhalen en kunt u volstaan met het type nummer van het apparaat dat op de aankoopnota staat.

Wanneer u uw aangekochte keukenapparatuur registreert maakt u tevens kans op een pannenset die wij maandelijks verloten.

 

KF8178ACWD_WIJNKAST_FRONTAAL_OPEN

Plaats een reactie