Kookeiland met verzonken afzuigkap 2

Dit bericht delen via:

Plaats een reactie

2 reacties

 1. M.van Gelderen
  | zondag 10 mei 2015 om 17:23

  Wilt U zo vriendelijk zijn om mij de prijs van de afzuigkap (verzonken) door te geven?
  Dank U vriendelijk

  • Redactie
   | maandag 11 mei 2015 om 08:20

   goede morgen,

   U bedoelt waarschijnlijk de Downdraft afzuigkappen. Deze zijn in vele prijsklassen te koop. Op internet worden deze al aangeboden voor 700 euro. Downdraft afzuigkappen zijn echter service gevoelig omdat het mechanische bewegingssysteem exact waterpas ingebouwd moet. De voordelige afzuigkappen zijn vaak slecht in te bouwen en hebben een slechte kwaliteit. Belangrijk is daarom de fabrikantgarantie en de garantie van de handelaar als deze door hem wordt ingebouwd. De meeste problemen bij downdraft afzuigkappen ontstaan door het niet vakkundig inbouwen.
   De KGG adviseert daarom Downdraft afzuigkappen van de door de KGG geselecteerde merken Atag (Type WDD9074MM) en Küppersbusch (Type EED9960 OGE). Deze merken hebben een goede servicedienst en de apparaten zijn éénvoudig in te bouwen. Let vooral op de inbouwruimte voordat u uw keuken plant of monteert. De verkoopprijzen van deze apparaten liggen op ca. 1940 euro.
   U kunt deze bestellen bij één van onze geselecteerde keukenzaken. De KGG verkoopt niet, wij geven alleen advies.

   Mocht u advies willen hebben over een specifiek model, geef u ons dan het merk en typenummer op. U krijgt dan alle voor en nadelen van het apparaat.

   Met vriendelijke groet
   De KGG advies redactie