8 jaar garantie

Dit bericht delen via:

Unieke garantie van Pelgrim voor de consument

Pelgrim staat bekend om het combineren van degelijke, Hollandse kwaliteit met een eigentijdse, trendy uitstraling. Daarnaast zijn aspecten als service en garantie belangrijke elementen voor Pelgrim. Als onderdeel van ATAG Nederland B.V. biedt Pelgrim een perfecte service en een unieke garantie. 

G8; unieke 8 jaar garantie!

Wanneer de consument in één koop minstens vier Pelgrim inbouwapparaten aankoopt, ontvangt men na registratie maar liefst acht jaar garantie, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Indien de kraan als vijfde apparaat in deze koop zit ontvangt men ook op de kraan acht jaar garantie. Voor de resterende zes jaar betaalt de consument slechts de voorrijkosten!

5 jaar garantie!

Wanneer de consument één tot drie Pelgrim inbouwapparaten of een kraan aankoopt, ontvangt men vijf jaar garantie, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Voor de resterende 3 jaar betaalt men slechts de voorrijkosten!

Garantie op vrijstaande apparaten

Ook op alle vrijstaande apparaten (m.u.v. magnetrons) krijgt de consument maar liefst 5 jaar garantie van Pelgrim. Men ontvangt dan ook de 2 jaar volledige basisgarantie, 3 jaar extra garantie; waarbij Pelgrim de kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon volledig voor haar rekening neemt. Men betaalt dan alleen de voorrijkosten.

Registreren = Garantie

Om de 5 of 8 jaar garantie te ontvangen, dient de consument de nieuwe Pelgrim inbouwapparaten binnen 30 dagen na aankoop te registreren. Dit kan via www.pelgrim.nl of onze speciale servicewebsite www.pelgrimservice.nl of telefonisch (0900) 55 50 003 (€ 0,25 pm).

Door het registreren van de keukenapparaten, kan Pelgrim de consument sneller én directer van dienst zijn wanneer dit nodig is!

G8 garantie pelgrim

Plaats een reactie